Nieuwe Leden voor NVL

Amsterdam, 3 april 2016 - De NVL is twee nieuwe Leden rijker.

Lees verder

NVL partner van de Week van de Ondernemer

Amsterdam, 27 maart 2016 - De NVL is trotse partner van de Week van de Ondernemer 2016. De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemers event van Nede

Lees verder

Leasing motor van de circulaire economie

Amsterdam, 27 maart 2016 - De leasingbranche in Nederland ziet zichzelf een belangrijke bijdrage leveren in de ontwikkeling van de circulaire economie.

Lees verder

Succesvolle IFRS16 Workshop

Amsterdam, 2 maart 2016 - Zo snel mogelijk na de publicatie door de IASB van de nieuwe IFRS16 Standaard 'Leases' organiseerde de NVL een Workshop voor haar Leden, onder leiding van Henk Uunk (Accountancy Commissie).

Lees verder

Europese indicatoren leasing op groen

Amsterdam, 2 maart 2016 - Volgens cijfers van Leaseurope, de Europese koepelorganisatie voor leasing, is de Europese leasingmarkt kerngezond. In 2015 was er niet alleen sprake van een aanzienlijke volumegroei, maar ook de winstgevendheid van leasemaatschappijen verbeterde fors.

Lees verder

Leasemarkt in 2015 ziet ongekende groei

Amsterdam, 25 februari 2016 - Steeds meer bedrijven kiezen voor leasing als financieringsvorm voor hun investeringen. In de ICT-markt steeg dit percentage in 2015 zelfs met 56 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder

Op zoek naar financiering? Kom naar de Week van de Financiering

Week van de Financiering

Amsterdam, 27 januari 2016 - Ondernemers op zoek naar financiering kunnen medio februari terecht op de Week van de Financiering, georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Lees verder

DLL gelauwerd voor ondersteuning circulaire economie

Amsterdam, 25 januari 2016 - Op het World Economic Forum is DLL uitgeroepen tot winnaar van de 'Alliance Trust Award for Circular Economy

Lees verder

Ondernemend Nederland op zoek naar Groei

Amsterdam, 22 januari 2016 - Op de Dag van de Industrie 20 januari 2016 is uitgebreid aandacht besteed aan het belang van de Nederlandse maakindustrie voor 's lands economie en export. Een interessante invalshoek in het debat was de koppeling tussen maakindustrie en diensten.

Lees verder

Agrarische sector kijkt ook naar Total Cost of Ownership (TCO)

Amsterdam, 18 januari 2016 - De agrarische sector is zeer kapitaalintensief, zeker als het gaat om investeringen in agrarisch materieel. Daarbij komt de onzekerheid over afzetprijzen en dunne marges. Om die reden is kostenbeheersing essentieel, en moet er slim geïnvesteerd worden.

Lees verder

Pagina's