NVL Next feestelijk gelanceerd

Oprichting NVL Next

Utrecht, 26 november 2015 - Van onze verslaggever Eva Metselaar. De lancering van de nieuwe commissie NVL Next trekt een zaal vol met jonge en ambitieuze talenten uit de leasewereld aan, in het imposante gebouw van Oracle te Utrecht. 

Lees verder

Je kunt meer leasen dan je denkt

Leasing, veelzijdig financieren

Amsterdam, 25 november 2015 - De NVL heeft een infographic gelanceerd die in één oogopslag informatie biedt over leasing, en met name wat er allemaal kan gefinancierd worden met leasing.

Lees verder

Koningin Máxima lanceert 'de staat van het MKB'

Koningin Máxima lanceert de Staat van het MKB

Amsterdam, 25 november 2015 - In aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima is voorbije maandag 'de Staat van het MKB' gelanceerdDe Staat van het MKB is een initiatief van het

Lees verder

En nu weten we wat de definitie van een Lease is

Amsterdam, 9 november 2015 - De IASB heeft in de eindspurt voor de publicatie van de IFRS16 - standaard voor Lease Accounting nu eindelijk precies gedefinieerd wat een lease is. Men zou verwachten dat dit de eerste stap in het project zou geweest zijn, 10 jaar geleden. Het is de laatste.

Lees verder

Leasemarkt blijft op hoog niveau in derde kwartaal 2015

Amsterdam, 5 november 2015 - Na de enorme groeispurt van 34% in de eerste helft van 2015 neemt de equipment leasemarkt even een rustpauze.

Lees verder

Leaseurope Index wijst op gezondheid leasingmaatschappijen

Amsterdam 2 november 2015 - De Europese leasingmaatschappijen verkeren in goede gezondheid. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde Leaseurope Index voor het 2de kwartaal van 2015.

Lees verder

IFRS 16 naar verwachting in december gepubliceerd

Amsterdam, 19 oktober 2015 - Op de Leaseurope Conventie in Cascais nabij Lissabon vorige week hebben experts aangegeven dat de langverwachte IFRS standaard 'Leases' in december gepubliceerd wordt.

Lees verder

Leasing verleidt steeds meer Europese MKB bedrijven

Amsterdam, 19 oktober 2015 - Oxford Economics heeft in samenwerking met Leaseurope het gebruik van leasing door MKB bedrijven onderzocht, een onderzoek dat ook in 2010 heeft plaatsgevonden.

Lees verder

Leasemarkt in Europa groeit verder door in 2015

Amsterdam, 19 oktober 2015 - Uit door Leaseurope gepubliceerde cijfers is gebleken dat in de eerste zes maanden van dit jaar de Europese leasemarkt met 9,1% gegroeid is in vergelijking met de eerste helft van 2014.

Lees verder

Minister Kamp lanceert Nationale Financieringswijzer

Minister Kamp op de MKB Top met o.a. Michaël Van Straalen en Chris Buijink

Den Haag, 21 september 2015 - Financiers, brancheorganisaties en overheid gaan samenwerken in de Nationale Financieringswijzer, zo kondigden zij vandaag aan tijdens de mkb-top over financiering te Den Haag.

Lees verder

Pagina's