DLL publiceert rapport over 'Internet of Things'

Amsterdam, 21 maart 2017 - DLL publiceert vandaag een rapport inzake Internet-of-Things. Hierin wordt het enorme potentieel beschreven van deze op data en netwerken gebaseerde technologie.

Lees verder

Lage 'cost of risk' kenmerkend voor leasing

Amsterdam, 20 maart 2017 - Leasemaatschappijen hebben over het algemeen lage risicokosten.

Lees verder

NVL Juridisch Seminar in het teken van soft assets

Amsterdam, 28 februari 2017 - De NVL kondigt haar Ledenvergadering aan op 4 april 2017, die samenvalt met het NVL Juridisch Seminar. Key note spreker is Prof. Mr. Jako J.

Lees verder

Machines en Transportmiddelen meest populaire lease-objecten

Amsterdam, 28 februari 2017 - De Nederlandse equipment leasemarkt heeft een goed jaar 2016 achter de rug. Er werd voor in totaal 5,5 miljard euro aan nieuwe leasecontracten gesloten, een st

Lees verder

Onderzoek KvK: veel ondernemers onzeker over financiële kennis

Amsterdam, 27 februari 2017 - Veel ondernemers geven aan op diverse belangrijke punten onzeker te zijn over hun kennis van geldzaken. Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen voor ondernemers.

Lees verder

Eindsprint in 4e kwartaal +16% Leasemarkt 5,5 miljard groot in 2016

Amsterdam, 8 februari 2016 - De equipment leasemarkt heeft einde 2016 een heuse eindsprint getrokken, met een groei van 16% in het vierde kwartaal van 2016, tegenover het derde kwartaal v

Lees verder

Week van de Financiën - alles over geldzaken en financiering

Amsterdam, 18 januari 2017 - Bezoek tijdens de Week van de Financiën één van de vijf regionale bijeenkomsten en kom alles te weten over geldzaken en financiering waarmee u uw ambitie waar kunt maken.

Lees verder

Meer dan 60 procent bedrijven geen idee van betekenis ‘circulaire economie’

Amsterdam, 17 januari 2017 - Hoewel de bekendheid van de term ‘circulaire economie’ toeneemt, is deze nog steeds niet algemeen bekend. Slechts vier op de tien bedrijven (38 procent) weet wat met een circulaire economie wordt bedoeld.

Lees verder

En wat dacht u van een marktplaats voor geleaste transportmiddelen?

Amsterdam 21 december 2016 - Tijdens het NVL Next Internet-of-Things seminar op 1 december 2016 zijn de deelnemers in groepjes gaan brainstormen over concrete toepassingen van het

Lees verder

Leasebranche claimt regierol in transitie naar circulaire economie

Amsterdam, 13 december 2016 - De Nederlandse equipment leasebranche ziet voor zichzelf een cruciale rol weggelegd in de transitie naar de circulaire economie.

Lees verder

Pagina's