NVL Juridisch Seminar in het teken van soft assets

Amsterdam, 28 februari 2017 - De NVL kondigt haar Ledenvergadering aan op 4 april 2017, die samenvalt met het NVL Juridisch Seminar. Key note spreker is Prof. Mr. Jako J.

Lees verder

Onderzoek KvK: veel ondernemers onzeker over financiële kennis

Amsterdam, 27 februari 2017 - Veel ondernemers geven aan op diverse belangrijke punten onzeker te zijn over hun kennis van geldzaken. Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen voor ondernemers.

Lees verder

Eindsprint in 4e kwartaal +16% Leasemarkt 5,5 miljard groot in 2016

Amsterdam, 8 februari 2016 - De equipment leasemarkt heeft einde 2016 een heuse eindsprint getrokken, met een groei van 16% in het vierde kwartaal van 2016, tegenover het derde kwartaal v

Lees verder

Week van de Financiën - alles over geldzaken en financiering

Amsterdam, 18 januari 2017 - Bezoek tijdens de Week van de Financiën één van de vijf regionale bijeenkomsten en kom alles te weten over geldzaken en financiering waarmee u uw ambitie waar kunt maken.

Lees verder

Meer dan 60 procent bedrijven geen idee van betekenis ‘circulaire economie’

Amsterdam, 17 januari 2017 - Hoewel de bekendheid van de term ‘circulaire economie’ toeneemt, is deze nog steeds niet algemeen bekend. Slechts vier op de tien bedrijven (38 procent) weet wat met een circulaire economie wordt bedoeld.

Lees verder

En wat dacht u van een marktplaats voor geleaste transportmiddelen?

Amsterdam 21 december 2016 - Tijdens het NVL Next Internet-of-Things seminar op 1 december 2016 zijn de deelnemers in groepjes gaan brainstormen over concrete toepassingen van het

Lees verder

Leasebranche claimt regierol in transitie naar circulaire economie

Amsterdam, 13 december 2016 - De Nederlandse equipment leasebranche ziet voor zichzelf een cruciale rol weggelegd in de transitie naar de circulaire economie.

Lees verder

Europese leasevolumes nemen toe, maar risicokosten ook

Amsterdam, 8 december 2016 - Uit de door Leaseurope samengestelde en gepubliceerde Leaseurope Index zijn in het derde kwartaal van 2016 de volumes aan nieuwe leasecontracten met 8,6% gestegen in vergelijking met

Lees verder

Daalt de investeringsbereidheid in ICT?

Amsterdam, 8 december 2016 – De bereidheid van de Nederlandse organisaties om in ICT-hardware, telefonie en digitale apparatuur te investeren is ten opzichte van een jaar geleden met tien procent gedaald. De investeringsbereidheid komt hiermee op 40 procent.

Lees verder

Pagina's