Sterk tweede kwartaal voor leasingmarkt

Amsterdam, 7 september 2016 - De Nederlandse equipment leasingmarkt heeft een sterk kwartaal achter de rug. Het volume aan nieuwe contracten steeg met 9% tot 1,429 miljard euro in vergelijking met hetzelfde kwartaal van 2015.

Lees verder

Wet Continuïteit Ondernemingen-I (WCO-I) - goedgekeurd

Den Haag, 22 juni 2016 - De Wet Continuïteit Ondernemingen I - die de aanwijzing van een beoogd curator van een wettelijke grondslag voorziet - is goedgekeurd door een meerderheid van de Tweede Kamer.

Lees verder

NL Next Level, Nederland transformeren voor groei

Amsterdam, 16 juni 2016 - Vandaag starten VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland met NL Next Level.

Lees verder

Europese leasemarkt is jaar goed begonnen

Amsterdam, 16 juni 2016 - Volgens door Leaseurope vandaag gepubliceerde cijfers is de Europese equipment leasemarkt het jaar goed begonnen.

Lees verder

De kleine kantjes van IFRS16

Amsterdam, 13 juni 2016 - In een door Tweuus gepubliceerde analyse wordt de aandacht gevestigd op een aantal anomaliën die in de IFRS16 'Leases' standaard geslopen zijn en die - in tegenstelling tot de bedoeling van de standaard - allerminst de leesbaarheid en vergelijkbaarheid van jaarrekeningen

Lees verder

Investeringsmonitor toont gemengd beeld investeringsbereidheid

Amsterdam, 2 juni 2016 - De bereidheid om in ICT-software te investeren is met vijf procent gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Echter geeft nog steeds 70 procent van de Nederlandse bedrijven aan de komende tijd te willen investeren in ICT.

Lees verder

Fotoverslag NVL Next Spring Event op 19 mei 2016

Amsterdam, 23 mei 2016 - Klik hier voor het fotoverslag van het NVL Next Spring Event op 19 mei 2016 in het PSV Stadion te Eindhoven.

Lees verder

Economie wordt circulair dankzij leasing

Een verslag van Esmee van Klaarbergen - Eindhoven, donderdag 19 mei 2016. In het Philips-stadion van PSV verzamelen de NVL Next-leden voor het NVL Next Spring Event. Het wordt een interactieve en leerzame middag. Het onderwerp van deze dag? Circulaire economie.

Lees verder

Wie zijn de grootste leasemaatschappijen in Europa?

Amsterdam, 9 mei 2016 - Leaseurope heeft recent de nieuwste editie van de Ranking Survey gepubliceerd, met een lijst van 69 Europese leasemaatschappijen in volgorde van het volume van nieuwe business in 2015.

Lees verder

Van lampenfabrikant naar service solutions provider

Amsterdam, 9 mei 2016 - Op het NVL Next Spring event op 19 mei 2016 is één van de sprekers Pieterbas Kist, Head of Financial Sourcing, Philips Capital.

Lees verder

Pagina's