Hoe zit het met IFRS16?

Amsterdam, 16 oktober 2016 - Op de Leaseurope Conventie in Athene werd de laatste stand van zaken inzake IFRS16 besproken.

Lees verder

Innovatie in leasingland

Amsterdam, 16 oktober 2016 - In de schaduw van de eeuwenoude Akropolis, werd op de Leaseurope Conventie in Athene vorige week in diverse boeiende sessies ingegaan op innovatie in de leasingwereld.

Lees verder

Tweede anti-fraude conferentie in de leasingsector op 15 november 2016

Amsterdam, 16 oktober 2016 - Leaseurope kondigt de tweede anti-fraude conferentie aan voor de leasingsector, die zal doorgaan op 15 november 2016 te Brussel.

Lees verder

Leaseurope Index tweede kwartaal 2016 toont gemengd beeld

Amsterdam, 16 oktober 2016 - Uit de recent door Leaseurope gepubliceerde Leaseurope Index, een graadmeter samengesteld uit financiële indicatoren van 23 toonaangevende Europese leasemaatschappijen, blijkt een

Lees verder

MKB Nederland wil ruimte voor groei voor het MKB

Amsterdam, 14 oktober 2016 - Het jaarlijks Ondernemerscongres van MKB Nederland op dinsdag 12 oktober in Den Haag stond in het teken van NL Next Level en de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Lees verder

Sterk tweede kwartaal voor leasingmarkt

Amsterdam, 7 september 2016 - De Nederlandse equipment leasingmarkt heeft een sterk kwartaal achter de rug. Het volume aan nieuwe contracten steeg met 9% tot 1,429 miljard euro in vergelijking met hetzelfde kwartaal van 2015.

Lees verder

Wet Continuïteit Ondernemingen-I (WCO-I) - goedgekeurd

Den Haag, 22 juni 2016 - De Wet Continuïteit Ondernemingen I - die de aanwijzing van een beoogd curator van een wettelijke grondslag voorziet - is goedgekeurd door een meerderheid van de Tweede Kamer.

Lees verder

NL Next Level, Nederland transformeren voor groei

Amsterdam, 16 juni 2016 - Vandaag starten VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland met NL Next Level.

Lees verder

Europese leasemarkt is jaar goed begonnen

Amsterdam, 16 juni 2016 - Volgens door Leaseurope vandaag gepubliceerde cijfers is de Europese equipment leasemarkt het jaar goed begonnen.

Lees verder

De kleine kantjes van IFRS16

Amsterdam, 13 juni 2016 - In een door Tweuus gepubliceerde analyse wordt de aandacht gevestigd op een aantal anomaliën die in de IFRS16 'Leases' standaard geslopen zijn en die - in tegenstelling tot de bedoeling van de standaard - allerminst de leesbaarheid en vergelijkbaarheid van jaarrekeningen

Lees verder

Pagina's