En wat dacht u van een marktplaats voor geleaste transportmiddelen?

Amsterdam 21 december 2016 - Tijdens het NVL Next Internet-of-Things seminar op 1 december 2016 zijn de deelnemers in groepjes gaan brainstormen over concrete toepassingen van het

Lees verder

Leasebranche claimt regierol in transitie naar circulaire economie

Amsterdam, 13 december 2016 - De Nederlandse equipment leasebranche ziet voor zichzelf een cruciale rol weggelegd in de transitie naar de circulaire economie.

Lees verder

Europese leasevolumes nemen toe, maar risicokosten ook

Amsterdam, 8 december 2016 - Uit de door Leaseurope samengestelde en gepubliceerde Leaseurope Index zijn in het derde kwartaal van 2016 de volumes aan nieuwe leasecontracten met 8,6% gestegen in vergelijking met

Lees verder

Daalt de investeringsbereidheid in ICT?

Amsterdam, 8 december 2016 – De bereidheid van de Nederlandse organisaties om in ICT-hardware, telefonie en digitale apparatuur te investeren is ten opzichte van een jaar geleden met tien procent gedaald. De investeringsbereidheid komt hiermee op 40 procent.

Lees verder

Kamer van Koophandel roept december uit tot leasemaand

Amsterdam, 6 december 2016 - De Kamer van Koophandel heeft de maand december uitgeroepen tot leasemaand. Elke maand zet de KvK Financieringsdesk een financieringsbron in de kijker, en in december is dat lease.

Lees verder

Internet of Things seminar van NVL Next levert boeiende ideeën op

Amsterdam, 4 december 2016 - Op het Internet-of-Things seminar van NVL Next op 1 december 2016 te Amstelveen werd gekeken naar de impact van netwerktechnologie op de equipment leas

Lees verder

Anti-Fraude Conferentie bekijkt nieuwe vormen van fraude

Amsterdam, 27 november 2016 - Op de Leaseurope Anti-Fraude Conferentie op 15 november 2016 in Brussel besprak de leasing industrie de maatregelen die kunnen genomen worden om allerlei vormen van fraude te bestrijden.

Lees verder

Geslaagde NVL Ledenvergadering op 8 november 2016

Amsterdam, 25 november 2016 - De NVL Ledenvergadering op 8 november 2016 vond plaats op het hoofdkantoor van KPMG te Amstelveen. Een hele serie onderwerpen passeerde de revu.

Lees verder

Internet of Things, gamechanger voor de leasing industrie?

Amsterdam 14 november 2016 -  Op 1 december 2016 organiseert NVL Next een seminar met het onderwerp Internet of Things. Ruben de Wolf, lead manager bij KPMG, laat ons kennismaken met het onderwerp en waarom het voor de leasebranche zo'n belangrijke ontwikkeling is. Een vraaggesprek.

Lees verder

Leasingmarkt overschrijdt kaap van 4 miljard euro in derde kwartaal

Amsterdam, 8 november 2016 - Volgens marktcijfers leasing van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen - NVL heeft de equipment leasingmarkt de kaap van de 4 miljard euro oversch

Lees verder

Pagina's