NVL Juridisch Seminar levert stof tot nadenken

Amsterdam, 22 april 2017 - Op het NVL Juridisch Seminar van 4 april 2017 schetste key note speaker Prof. Mr Jako van Hees zijn visie op de leasing van zogenaamde soft assets of contracten.

Lees verder

Ondernemers zien de waarde van leasing

Amsterdam, 21 april 2017 - Steeds meer ondernemers ontdekken leasing als extra financieringsbron, naast bankfinanciering en eigen kapitaal.

Lees verder

Bedrijfsinvesteringen afgelopen halfjaar 11 procent gedaald

Amsterdam, 21 april 2017 – Het afgelopen halfjaar zijn de investeringen van Nederlandse bedrijven met 11 procent gedaald. Dat blijkt uit de Nederlandse Investeringsmonitor van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL) in samenwerking met onderzoeksbureau GfK.

Lees verder

Ranglijst grootste leasemaatschappijen bekend

Amsterdam, 20 april 2017 - Leaseurope heeft de jaarlijkse ranglijst van de grootste leasemaatschappijen in Europe gepubliceerd.

Lees verder

DLL en Rabo Lease separaat en beide Lid van de NVL

Amsterdam 10 april 2017 - Op de voorbije Ledenvergadering van de NVL op 4 april 2017 is Rabobank toegetreden als Lid van de NVL.

Lees verder

DLL publiceert rapport over 'Internet of Things'

Amsterdam, 21 maart 2017 - DLL publiceert vandaag een rapport inzake Internet-of-Things. Hierin wordt het enorme potentieel beschreven van deze op data en netwerken gebaseerde technologie.

Lees verder

Lage 'cost of risk' kenmerkend voor leasing

Amsterdam, 20 maart 2017 - Leasemaatschappijen hebben over het algemeen lage risicokosten.

Lees verder

NVL Juridisch Seminar in het teken van soft assets

Amsterdam, 28 februari 2017 - De NVL kondigt haar Ledenvergadering aan op 4 april 2017, die samenvalt met het NVL Juridisch Seminar. Key note spreker is Prof. Mr. Jako J.

Lees verder

Machines en Transportmiddelen meest populaire lease-objecten

Amsterdam, 28 februari 2017 - De Nederlandse equipment leasemarkt heeft een goed jaar 2016 achter de rug. Er werd voor in totaal 5,5 miljard euro aan nieuwe leasecontracten gesloten, een st

Lees verder

Pagina's