Opgemerkte aanwezigheid van leasing op SME Assembly

Amsterdam, 11 december 2017 - De Europese Commissie nodigde dit jaar Leaseurope uit om een Masterclass te geven op de door haar georganiseerde

Lees verder

Nederlandse leasemaatschappijen in de prijzen

Amsterdam, 11 december 2017 - Op de jaarlijkse LeasingLife Conference die dit jaar gehouden werd in Amsterdam kwam een uitgebreid aantal onderwerpen ter sprake, zoals i

Lees verder

NVL ziet bezwaren in wetsvoorstel ter voorkoming van faillissement

Amsterdam, 30 november 2017 - De NVL maakt zich zorgen over het wetsvoorstel tot homologatie van een onderhands akkoord ter voorkoming van het faillissement (WHOA). Dit wetsvoorstel maakt deel uit van een bredere herijking van de Faillissementswet.

Lees verder

Top leasebedrijven bijeen in Amsterdam op 30 november 2017

Amsterdam, 13 november 2017 - De jaarlijkse Leasing Life Conference & Awards vindt dit jaar plaats op 30 november in Amsterdam.

Lees verder

Nederlandse bedrijven steken komende tijd meeste geld in ICT en bedrijfswagens

Amsterdam, 13 november 2017 – De investeringen van Nederlandse bedrijven in IT-hardware en bedrijfswagens zijn ten opzichte van een half jaar geleden beide met zes procent gestegen.

Lees verder

Europese Unie bekrachtigt IFRS16 voor leases

Amsterdam, 10 november 2017 – Deze week heeft de Europese Commissie de nieuwe boekhoudregels voor leasing formeel van toepassing verklaard binnen de EU, voor bedrijven die boekhouden volgens IFRS regels.

Lees verder

Equipment leasemarkt blijft gestaag groeien

Amsterdam, 30 oktober 2017 - De Nederlandse leasingmarkt voor bedrijfsmiddelen houdt de adem in voor het vierde kwartaal van dit jaar, traditioneel het sterkste kwartaal op het vlak van nieuwe leasecontracten.

Lees verder

Regeerakkoord mikt op groei bedrijfsinvesteringen

Amsterdam, 16 oktober 2017 - Het nieuwe Regeerakkoord mikt op de groei van de Nederlandse economie en voorziet een direct effect hiervan op een toename van de bedrijfsinvesteringen met 3,1%. Bedrijven zien immers de vraag toenemen, waardoor een uitbreiding van de capaciteit zich opdringt.

Lees verder

Leasingbranche kijkt naar de toekomst

NVL viert 45 jarig bestaan

Amsterdam, 25 september 2017 - Op 12 september vierde de NVL haar 45-jarig bestaan onder het thema 'Dive into the Future'. De gasten werden verwelkomd in een vliegtuigloods op Rotterdam Airport in een futuristisch decor, omgeven door beeldschermen.

Lees verder

Leasingmarkt door grens van 3 miljard in eerste helft 2017

Amsterdam, 22 augustus 2017 - De groei van de Nederlandse leasingmarkt zet flink door.

Lees verder

Pagina's