Op zoek naar financiering? Kom naar de Week van de Financiering

Week van de Financiering

Amsterdam, 27 januari 2016 - Ondernemers op zoek naar financiering kunnen medio februari terecht op de Week van de Financiering, georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Lees verder

DLL gelauwerd voor ondersteuning circulaire economie

Amsterdam, 25 januari 2016 - Op het World Economic Forum is DLL uitgeroepen tot winnaar van de 'Alliance Trust Award for Circular Economy

Lees verder

Ondernemend Nederland op zoek naar Groei

Amsterdam, 22 januari 2016 - Op de Dag van de Industrie 20 januari 2016 is uitgebreid aandacht besteed aan het belang van de Nederlandse maakindustrie voor 's lands economie en export. Een interessante invalshoek in het debat was de koppeling tussen maakindustrie en diensten.

Lees verder

Agrarische sector kijkt ook naar Total Cost of Ownership (TCO)

Amsterdam, 18 januari 2016 - De agrarische sector is zeer kapitaalintensief, zeker als het gaat om investeringen in agrarisch materieel. Daarbij komt de onzekerheid over afzetprijzen en dunne marges. Om die reden is kostenbeheersing essentieel, en moet er slim geïnvesteerd worden.

Lees verder

'IFRS16: geen goed plan'

Amsterdam, 13 januari 2016 - Naar verwachting wordt vandaag de nieuwe IFRS-boekhoudstandaard voor leasecontracten gepubliceerd door de IASB.

Lees verder

Leasen van medische apparatuur voordelig

leasen van medische apparatuur

Amsterdam, 11 januari 2016 - Leasen van medische apparatuur is voordelig, niet enkel voor ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook voor individuele medische beroepen als tandartsen, huisartsen, verloskundigen en dergelijke.

Lees verder

NVL Ledenvergadering in beeld

Amsterdam, 14 december 2015 - De NVL Ledenvergadering van 4 november 2015 was een groot succes. De NVL was te gast bij VDL in Eindhoven. Op de agenda onder meer een presentatie - in primeur - van de Nederlandse Investeringsmonitor door GfK.

Lees verder

Transportsector en Bouwsector grote afnemers van leasing

Amsterdam, 9 december 2015 - Meer dan 40% van de leasemarkt betreft transportmiddelen, zoals trucks&trailers en heftrucks, en machines gebruikt in de bouw, denk aan grondverzetmachines en hijskranen. Leasing is dus populair bij transporteurs en bouwbedrijven.

Lees verder

DLL en haar topman Stephenson gelauwerd

Amsterdam, 8 december 2015 - Op de jaarlijkse Leasing Life conferentie, die dit jaar Budapest plaats vond, werd Bill Stephenson, topman van DLL, gelauwerd met de Life Time Achievement Award.

Lees verder

Presentatie en beeldverslag NVL Next Event 26 november 2015

Amsterdam, 3 december 2015 - Van de druk bezochte en feestelijke lancering van NVL Next te Utrecht is nu ook een beeldverslag beschikbaar.

Lees verder

Pagina's