ING lease Nederland

05 - 09 - 2013

ING Lease Nederland is een zelfstandig opererende Nederlandse leasemaatschappij dat onderdeel is van de ING Groep NV. ING Lease Nederland is één van de top-drie leasebedrijven in Nederland  en is actief in het financieren van bedrijfsmiddelen in verschillende branches zoals transport, logistiek en automotive, de agrarische sector, industrie, zorg en ICT. In nauwe samenwerking met ING Bank biedt ING Lease een totaal financieel advies aan ondernemers.

Partner bij financiering van bedrijfsmiddelen
In 1987 is NMB Bank, één van de rechtsvoorlopers van ING Bank, gestart met het aanbieden van leaseactiviteiten. Inmiddels is ING Lease uitgegroeid tot hèt onderdeel van ING Bank dat is gespecialiseerd in het financieren van diverse bedrijfsmiddelen.
Om onze klanten goed te kunnen bedienen vindt ING Lease Nederland kennis van de markt, de bedrijfsmiddelen en de verschillende lease oplossingen essentieel. Daarom heeft ING Lease voor iedere branche  een leasespecialist. Deze volgt de ontwikkelingen in de desbetreffende branche op de voet zodat dit direct vertaald kan worden in een goed advies voor de klant. 
Leasen bij ING Lease betekent voor klanten ook toegang tot branchekennis. Regelmatig doet ING Lease onderzoek binnen de verschillende branches. Deze worden in samenwerking met het ING Economisch Bureau gepubliceerd. In de studies komen de technische- en marktaspecten van het bedrijfsmiddel aan bod, maar ook wordt ingegaan op de branche waarin deze bedrijfsmiddelen gebruikt worden. Kijk voor de meest recente studie op de website van ING Lease Nederland.

Actief in de NVL
ING lease wordt binnen de NVL vertegenwoordigd door Angelique Buist, Algemeen Directeur ING Lease Nederland,  Henk Uunk, Manager Financial Accounting en tevens voorzitter van de NVL Accountancy Commissie, Herman Veerbeek,  legal counsel en tevens voorzitter van de NVL Juridische Commissie en Joost van Dun, Manager Marketing en Productmanagement  ING Lease Nederland, lid van de NVL Marketing & Communicatiecommissie.