Leden in de kijker

Scania Finance is uw business partner in transport

Scania Financial Services is actief in 53 markten wereldwijd met een dekking van meer dan 80% van alle Scania verkopen. Zo'n 600 medewerkers werken nauw samen met de Scania dealers om de klanten te voorzien van optimale financiering voor hun vrachtwagenpark.

ING lease Nederland

ING Lease Nederland is een zelfstandig opererende Nederlandse leasemaatschappij dat onderdeel is van de ING Groep NV. ING Lease Nederland is één van de top-drie leasebedrijven in Nederland  en is actief in het financieren van bedrijfsmiddelen in verschillende branches zoals transport, logistiek en automotive, de agrarische sector, industrie, zorg en ICT.

Econocom

In de NVL Nieuwsbrief zetten we telkens een Lid in de Kijker. Deze editie: Econocom. Econocom is een Europese Service Provider voor de financiering en integratie van digitale oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in België.

Société Générale Equipment Finance (SGEF)

SGEF richt zich op vendor leasing. Société Générale Equipment Finance (SGEF) maakt onderdeel uit van één van de grootste Europese financiële instituten, Société Générale (SG). De groep viert dit jaar haar 150 jarig bestaan en bedient meer dan 32 miljoen relaties wereldwijd. SG is actief in 76 landen met meer dan 154.000 medewerkers en kent drie kernactiviteiten: