Leasingmarkt bedrijfsmiddelen nipt onder de 6 miljard in 2017

Amsterdam, 12 februari 2018 - De leasingmarkt voor bedrijfsmiddelen heeft in 2017 net niet de kaap van de 6 miljard euro overschreden. Dat blijkt uit cijfers die de Ned. Vereniging van Leasemaatschappijen vandaag bekendmaakt.

Lees verder

Accountancy Seminar over IFRS16

Amsterdam, 12 februari 2018 - Op het NVL Accountancy Seminar op 30 januari jl. werd de huidige stand van zaken rond IFRS16 - de nieuwe IFRS boekhoudregels voor lease - besproken. Henk Uunk van Tweuus gaf een inhoudelijke toelichting, o.a.

Lees verder

Leasing vast onderdeel van de financieringsmix

Amsterdam, 29 januari 2018 - Op de 'Financieren Special' van de Week van de Ondernemer die vorige week in Utrecht georganiseerd werd, kwamen diverse financieringsvormen voor bedrijven aan bod.

Lees verder

Gegevensbescherming en Wwft op agenda NVL Juridisch Seminar

Amsterdam, 22 januari 2018 - Op het NVL Juridisch Seminar dat georganiseerd werd op 16 januari 2018 stond het spanningsveld tussen Gegevensbescherming en Wwft op de agenda.

Lees verder

Opgemerkte aanwezigheid van leasing op SME Assembly

Amsterdam, 11 december 2017 - De Europese Commissie nodigde dit jaar Leaseurope uit om een Masterclass te geven op de door haar georganiseerde

Lees verder

Nederlandse leasemaatschappijen in de prijzen

Amsterdam, 11 december 2017 - Op de jaarlijkse LeasingLife Conference die dit jaar gehouden werd in Amsterdam kwam een uitgebreid aantal onderwerpen ter sprake, zoals i

Lees verder

NVL ziet bezwaren in wetsvoorstel ter voorkoming van faillissement

Amsterdam, 30 november 2017 - De NVL maakt zich zorgen over het wetsvoorstel tot homologatie van een onderhands akkoord ter voorkoming van het faillissement (WHOA). Dit wetsvoorstel maakt deel uit van een bredere herijking van de Faillissementswet.

Lees verder

Top leasebedrijven bijeen in Amsterdam op 30 november 2017

Amsterdam, 13 november 2017 - De jaarlijkse Leasing Life Conference & Awards vindt dit jaar plaats op 30 november in Amsterdam.

Lees verder

Nederlandse bedrijven steken komende tijd meeste geld in ICT en bedrijfswagens

Amsterdam, 13 november 2017 – De investeringen van Nederlandse bedrijven in IT-hardware en bedrijfswagens zijn ten opzichte van een half jaar geleden beide met zes procent gestegen.

Lees verder

Europese Unie bekrachtigt IFRS16 voor leases

Amsterdam, 10 november 2017 – Deze week heeft de Europese Commissie de nieuwe boekhoudregels voor leasing formeel van toepassing verklaard binnen de EU, voor bedrijven die boekhouden volgens IFRS regels.

Lees verder

Pagina's