Dive into the future - 45 jaar NVL

Amsterdam, 23 juni 2017 - Het thema van het 45-jarig Jubileum van de NVL is: Dive into the futureDe wereld staat voor een doorbraak met slimme, zelf-lerende en met elkaar communicerende assets.

Lees verder

Leaseurope Conventie op 5 en 6 oktober op Malta

Amsterdam, 16 juni 2017 - De Leaseurope Conventie, waar leasing executives jaarlijks verzamelen, gaat dit jaar door op het eiland Malta op 5 en 6 oktober. De inschrijvingen zijn nu geopend, ook al zijn nog niet alle details van het programma bekend.

Lees verder

On/Off Balance, hoe werkt dat onder IFRS16?

Amsterdam, 26 mei 2017 - De toepassing van de nieuwe IFRS boekhoudregels voor leases - IFRS16 - heeft een enorme impact op de balans van bedrijven die boekhouden volgens het IFRS stelsel. Immers, de regel is dat voortaan alle leases op de balans staan (on balance).

Lees verder

Leasing steeds populairder

Amsterdam, 19 mei 2017 - Steeds meer ondernemers ontdekken leasing als extra bron van financiering voor hun investeringen in bedrijfsmiddelen.

Lees verder

NVL Next bezoekt Ritchie Bros.

Amsterdam, 19 mei 2017 - NVL Next blikt terug op een geslaagd bezoek aan Ritchie Bros. Auctioneers, 's werelds grootste veilinghuis van bouw- en transportmachines.

Lees verder

De used equipment van een internationaal verhuurspecialist

Amsterdam, 2 mei 2017 - Op 11 mei organiseert NVL Next een unieke field experience bij Ritchie Bros., ’s-werelds grootste veilinghuis van industriële equipment.

Lees verder

NVL Juridisch Seminar levert stof tot nadenken

Amsterdam, 22 april 2017 - Op het NVL Juridisch Seminar van 4 april 2017 schetste key note speaker Prof. Mr Jako van Hees zijn visie op de leasing van zogenaamde soft assets of contracten.

Lees verder

Ondernemers zien de waarde van leasing

Amsterdam, 21 april 2017 - Steeds meer ondernemers ontdekken leasing als extra financieringsbron, naast bankfinanciering en eigen kapitaal.

Lees verder

Bedrijfsinvesteringen afgelopen halfjaar 11 procent gedaald

Amsterdam, 21 april 2017 – Het afgelopen halfjaar zijn de investeringen van Nederlandse bedrijven met 11 procent gedaald. Dat blijkt uit de Nederlandse Investeringsmonitor van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL) in samenwerking met onderzoeksbureau GfK.

Lees verder

Ranglijst grootste leasemaatschappijen bekend

Amsterdam, 20 april 2017 - Leaseurope heeft de jaarlijkse ranglijst van de grootste leasemaatschappijen in Europe gepubliceerd.

Lees verder

Pagina's